Είδαμε καλά; Η εγκυμονούσα star κάνει yoga και μας αφήνει άφωνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει απίστευτα

Ήταν ακόμη Νοέμβριος όταν η 34χρονη star ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της, πως εκείνη και ο διάσημος σύζυγος της θα γίνουν γονείς για τέταρτη φορά, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού. Και ήταν και αυτή από τις εγκυμοσύνες του 2017, που μας ξάφνιασαν, ευχάριστα πάντα.

Η star έχει τρία ακόμη παιδάκια και από στιγμή σε στιγμή θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο, το οποίο όπως η ίδια ανακοίνωσε με ένα ειδικό βίντεο, πρόκειται να είναι αγόρι. Η 34χρονη είναι γνωστή δασκάλα yoga και αυτό που ανέβασε στα social media της πριν από κάποια 24ωρα, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Hilaria Baldwin ακόμη και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε λεπτό να κάνει yoga και γι’ αυτό το βίντεο που ανέβασε θα σε ενθουσιάσει.

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της, όπως ακριβώς πριν την εγκυμοσύνη της, η 34χρονη συνέχισε να κάνει την βραδινή της yoga και το αποτέλεσμα με την τόσο φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι ένα υπέροχο θέαμα. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της φυσικά, έπεσαν βροχή, γράφοντας της κυρίως πως αποτελεί έμπνευση με αυτό που κάνει και πραγματικά θα συμφωνήσουμε.

Εννοείται πως δεν θα αναφερθούμε στο σώμα της, γιατί έτσι όπως την είδαμε, πιθανολογούμε πως δεν έχει πάρει ούτε γραμμάριο. Το μωράκι της πάντως, πρέπει να νιώθει υπέροχα μέσα στην κοιλίτσα της.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες παρακάτω.



Διάβασε ακόμη:

Η Kris Jenner μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα της Khloe και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης