Γονείς ξανά; Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως περιμένει το τέταρτο παιδάκι του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γονείς ξανά; Το διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε πως περιμένει το τέταρτο παιδάκι του

Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα μπορούσε να βρει το διάσημο ζευγάρι πιο ευτυχισμένο και πιο χαρούμενο. Μόλις πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσαν πως οι δυο τους θα γίνουν και πάλι γονείς για τέταρτη φορά. Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και φυσικά τώρα είναι ακόμη πιο χαρούμενοι που θα γίνουν και πάλι γονείς.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν γευτεί τρεις φορές το όμορφο συναίσθημα του να είναι γονείς και τώρα είναι έτοιμοι να το ζήσουν ξανά. Μάλιστα έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τότε που η star έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι. Μια ανάρτηση στο προσωπικό της account στο Instagram ήταν αρκετή για να διαδώσει το χαρμόσυνο γεγονός και να συγκεντρώσει πλήθος likes και σχολίων.

Ο Alec Baldwin και η σύζυγος του Hilaria, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και έχουν κάθε λόγο να το γιορτάζουν από εδώ και πέρα. Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, την 4χρονη Carmen και δύο γιους τον Rafael (2 ετών) και τον Leonardo (1 έτους). Η 33χρονη fitness expert και συγγραφέας ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία, της οποίας άνετα θα της δίναμε το βραβείο της πιο όμορφης οικογενειακής στιγμής.


https://www.instagram.com/p/

Εκείνη ξαπλωμένη στο πάτωμα με τον ενός έτους γιο της αγκαλιά και τα άλλα δύο να φιλούν την φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Τα Baldwinitos μας θα αποκτήσουν έναν ακόμη συμπαίκτη αυτή την άνοιξη. Θα τους φτιάξω μια ειδική τούρτα για να τους αποκαλύψω αν είναι αγόρι ή κορίτσι και θα το βάλω εδώ να το δείτε. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η star και εμείς περιμένουμε πως και πως να μάθουμε το φύλλο του μωρού.


https://www.instagram.com/p/