Η Kris Jenner μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα της Khloe & δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kris Jenner μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα της Khloe & δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Μετά την Kim, η μαμά της star παίρνει θέση

Η οικογένεια Kardashian καταφέρνει πάντα με κάποιο τρόπο να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και αυτό είναι κάτι που έχουμε αντιληφθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είτε πρόκειται για καλό, είτε για κακό, αυτή στέκει εκεί αγέρωχη γιατί ξέρει πια πολύ καλά πως να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Τον τελευταίο μήνα αυτό που μονοπωλεί τα μέσα και τους αφορά δε είναι άλλο από την απιστία του Tristan Thompson στην εγκυμονούσα σύντροφό του Khloe Kardashian. Και μπορεί η Kim να άνοιξε τα χαρτιά της γύρω από αυτό το θέμα, απαντώντας όχι και με τα καλύτερα σχόλια τόσο για την όλη κατάσταση, όσο και για τον ίδιο τον Tristan, την τελική απάντηση όμως θα την δώσει η Khloe.

Μέχρι να γίνει αυτό, η μητέρας της πήρε τον λόγο, όταν και βρέθηκε στο πλατό της Ellen DeGeneres και μίλησε για την όλη κατάσταση για πρώτη φορά. Και απ’ ό,τι καταλάβαμε μέχρι έναν βαθμό το βίωσε κι εκείνη μαζί με την κόρη της, αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Η Kris Jenner δεν στάθηκε τόσο στην πράξη καθαυτή του Tristan, αλλά στο πως η Khloe κατάφερε να βγει δυνατή ως λεχώνα μέσα από από όλη αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Προσπαθώντας να συγκρατήσει τη συγκίνηση της, η star ανέφερε, πως αυτή η πράξη του μπασκετμπολίστα ήταν απρόσμενη και πως η Khloe είναι ένα πραγματικά δυνατό παιδί και πως είναι περήφανη για εκείνη, που κατάφερε να το «ξεπεράσει» τόσο γρήγορα. Η 33χρονη star πάντως μάλλον πήρε ήδη την απόφαση της, αν κρίνουμε από την έξοδο της με τον Tristan και τη συμπεριφορά της ως προς αυτόν.

Δες την Kris στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Khloe Kardashian-Tristan Thompson:Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο & τη γέννα της True