Την προσοχή σου! Η Rosie Huntington Whiteley κυκλοφορεί με κολάν και μπούστο και ανάβει φωτιές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την προσοχή σου! Η Rosie Huntington Whiteley κυκλοφορεί με κολάν και μπούστο και ανάβει φωτιές

Και πρέπει να την δεις

Κοντά ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Rosie Huntington Whiteley και ο Jason Statham έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το supermodel της Victoria’s Secret έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και από τότε το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του. Μπορεί να μην τους βλέπουμε πολύ συχνά σε εμφανίσεις τους και να μην έχουμε δει ακόμη και σε μία φωτογραφία τον γιο τους, είναι όμως ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της showbiz.

Και αν εσύ δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από τον Jason Statham –πόσο ωραίος άντρας- εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από την Rosie και τις φωτογραφίες από την τελευταία της έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από το μάθημα γυμναστικής της και τα φλας πήραν φωτιά με το κορμί της. Την ερώτηση μας, την φαντάζεσαι. Τι σώμα θεϊκό είναι αυτό.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την γέννηση του γιου της και μοιάζει σαν να μην ήταν έγκυος ποτέ στη ζωή της. Η Rosie έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό της εαυτό –όχι πως είχε πάρει και πολλά κιλά εδώ που τα λέμε- και το κορμί της είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Το μοντέλο φορούσε εφαρμοστό κολάν και μπούστο και εμείς μείναμε να μετράμε τα κουτάκια στην κοιλιά της.

Έχει το απόλυτο bikini body και δεν μπορείς με τίποτα να μας αλλάξεις γνώμη! Ας αφήσουμε όμως τις φωτογραφίες να μιλήσουν και αυτές θα τις δεις στη gallery παρακάτω.

Δες κι αυτό:

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Kim Kardashian κάνει τον γύρο του διαδικτύου