Η εμφάνιση της Kate Middleton στο γάμο (και όλες οι εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εμφάνιση της Kate  Middleton στο γάμο (και όλες οι εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας)

Η συγκίνηση του πρίγκιπα Harry

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor και όλοι οι παρευρισκόμενοι –και μη- παρακολούθησαν με περισσή συγκίνηση. Δεν θα σου κρύψουμε πως και από εμάς ένα δάκρυ κύλησε όταν η ηθοποιός έφτασε στον πρίγκιπα Harry και πιάστηκαν χέρι χέρι προκειμένου να ξεκινήσει η τελετή.

Και ενώ όπως ήταν λογικό η Meghan έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα με την απλότητα και το υπέροχο νυφικό της, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην Kate Middleton της καρδιάς μας. Η Δούκισσα του Cambridge που παρευρέθηκε στο παρεκκλήσι σχεδόν έναν μήνα μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού και αυτή ήταν και η πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την γέννα.

Η Kate φορούσε ένα σύνολο σε κρεμ απόχρωση του οίκου Alexander McQueen, με ένα πολύ όμορφο καπέλο, είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες, ενώ τα παπούτσια της ήταν Jimmy Choo. Αυτό πάντως αν είχε γίνει σε αντίστοιχο γάμο στην Ελλάδα θα είχε κάνει τη νύφη έξαλλη (αφού δεν μπορείς να φορέσεις λευκό κόντρα στη νύφη). Η μητρότητα την έχει ομορφύνει ακόμη πιο πολύ και αυτό είναι εμφανές και στις φωτογραφίες της.

Εξίσου κομψές και όμορφες ήταν και οι υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας και μπορείς να τις δεις και στη gallery παρακάτω. Φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με το χρωματιστό αυτό σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

Υ.Γ: Αξίζει επίσης να σου πούμε πως και ο Harry συγκινήθηκε κατά την διάρκεια της τελετής.

Διάβασε ακόμη:

Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle

Ο Πρίγκιπας Harry έφτασε στο Windsor και είναι ένας κούκλος γαμπρός!