Brad Pitt: Η τελευταία του εμφάνιση δεν ήταν αυτή ακριβώς που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brad Pitt: Η τελευταία του εμφάνιση δεν ήταν αυτή ακριβώς που περίμενες

Ή μήπως ήταν;

Δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από τότε που μάθαμε για τη νέα ρήξη στη σχέση του Brad Pitt με την Angelina Jolie. Μπορεί το διάσημο ζευγάρι να έχει σχεδόν δύο χρόνια χωρισμένο, όμως οι κόντρες μεταξύ τους συνεχίζονται και αυτό γιατί ακόμη δεν έχει βγει απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που τον θέλουν να ήρθε σε κόντρα με την πρώην σύζυγο του σχετικά με το αν μπορεί ή όχι να πάρει μαζί της τα παιδιά της στο Λονδίνο για τους επόμενους μήνες που θα μείνει εκεί –λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- σίγουρα θα περίμενες να τον δεις με νεύρα και κάπως ψυχολογικά πεσμένο. Έπεσες έξω όμως αν αυτό περίμενες, γιατί ο Brad Pitt μας απέδειξε πως δεν τον επηρεάζει τίποτα πια.

Ούτε μία διαμάχη με την Angie δεν μπορεί πια να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη του και αυτό μας απέδειξε ο 54χρονος ηθοποιός στην τελευταία του εμφάνιση. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στους δρόμους του Los Angeles και συγκεκριμένα να βγαίνει από ένα κτίριο με γραφεία έπειτα από εφτά ώρες πιο ανανεωμένο και πιο ευδιάθετο από ποτέ. Φορώντας ένα γκρι κοστούμι, κι ένα καπέλο, χαμογέλασε στον φακό και πραγματικά μας εξέπληξε με την στάση του.

Απ’ ότι φαίνεται είναι αποφασισμένος να ζήσει την ζωή του από εδώ και πέρα ήρεμος και χαλαρός, χωρίς να επηρεάζεται από μικροδιαμάχες με την Αngelina. Μα δες τις φωτογραφίες παρακάτω και πες μας, τον έχεις δει ποτέ πιο ευδιάθετο και χαρούμενο από αυτό;



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Angelina Jolie-Brad Pitt: H εξέλιξη που θα φέρει τις σχέσεις τους σε οριακό σημείο