Ναι! Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk με την κόρη τους, είναι το #familygoals μας

Ναι! Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk με την κόρη τους, είναι το #familygoals μας

Μα έχεις δει πιο γλυκιά και χαριτωμένη οικογένεια;

Η εγκυμοσύνη της Irina Shayk ήταν μία από τις ειδήσεις που στιγμάτισε τόσο το 2016, όσο και το 2017, όταν και έφερε στον κόσμο την κόρη της. Βλέπεις ήταν αρκετά απρόσμενη και παρά το γεγονός πως ποτέ δεν μας επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, εμείς δεν χορταίναμε να την βλέπουμε να κυκλοφορεί με φουσκωμένη την κοιλίτσα.

Η Ρωσίδα καλλονή και ο σύντροφος της, Bradley Cooper ήταν ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στο Hollywood και τώρα που έχουν αποκτήσει και την μικρή Lea de Seine, έχει γίνει το απόλυτο #familygoals μας. Μπορεί οι δύο stars να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα social media, όταν όμως ο φακός τους απαθανατίσει σε δημόσια έξοδο τους, φροντίζουν πάντα να μας δείχνουν τον καλύτερο και γλυκό τους εαυτό.

Ο sexy ηθοποιός και το supermodel της Victoria’s Secret, απαθανατίστηκαν σε έξοδο τους στο West Village της Νέα Υόρκης και φυσικά οι φωτογραφίες τους ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα. Ο Bradley φαίνεται πως λατρεύει την κόρη του και είναι ένας χαζομπαμπάς, αφού δεν άφησε στιγμή από πάνω του την μικρή Lea, ενώ η Irina περπατούσε δίπλα τους, κρατώντας ένα γάλα. Και οι δύο ήταν αρκετά αθλητικά και casual ντυμένοι και απόλαυσαν μία ακόμη βόλτα με την σχεδόν ενάμιση έτους κορούλα τους.



Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Αυτό το είδες;

Ιrina Shayk-Bradley Cooper: Μαζί με την κόρη τους σε μία σπάνια εμφάνιση