Πού εξαφανίστηκε η Kate; Ο λόγος που δεν την βλέπουμε στα επίσημα events

Πατούλια Κατερίνα
Πού εξαφανίστηκε η Kate; Ο λόγος που δεν την βλέπουμε στα επίσημα events

Που είναι επιτέλους η Kate;

Oι πρόσφατες επίσημες εμφανίσεις της Meghan Markle μας έκαναν να απορήσουμε για το πού έχει εξαφανιστεί η Kate Middleton.

Κι όχι, η 36χρονη Kate δεν αποφεύγει να βρεθεί κοντά στη σύζυγο του πρίγκιπα Harry αλλά έχει πάρει άδεια.

Οι φήμες γύρω από το πού βρίσκεται η Kate ξεκίνησαν μετά την απουσία της από το Royal Ascot, τις ιπποδρομίες που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. Και μπορεί η Meghan να έκανε μια ακόμα γκλαμουράτη εμφάνιση, όμως η Kate έλειπε.

Η Middleton έχει έναν πολύ καλό λόγο για την απουσία της, μιας και τυπικά βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού, του πρίγκιπα Louis.

Διάβασε ακόμα: Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν θα μείνει έγκυος άμεσα

Η Δούκισσα του Cambridge έχει το δικαίωμα να απέχει από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, μέχρι και έξι μήνες μετά τη γέννηση του πρίγκιπα ενώ η μόνη εμφάνιση που έχει κάνει είναι η μεν παρουσία της στο γάμο του Harry που μιλάμε για οικογενειακή υποχρέωση και τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ που εκεί μάλλον επέλεξε η ίδια να δώσει το παρόν.

Το άλλο κορυφαίο γεγονός είναι πως η Kate εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Royal Ascot πέντε χρόνια μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα William, ενώ η Meghan έσπευσε να το κάνει ένα μήνα μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.