Ο Tristan Thompson έκανε unblock την Kim Kardashian στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Κι εκείνη τράβηξε την πράξη σε story

Η Kim Kardashian και ο Tristan Thompson τους τελευταίους μήνες είχαν κάπως τεταμένες σχέσεις, από τότε που συνέβη και δημοσιοποιήθηκε το σκάνδαλο περί απιστίας. Η Kim είχε πάρει θέση στο θέμα αυτό στο show της Ellen DeGeneres και είχε θυμώσει πολύ με την στάση και την συμπεριφορά του απέναντι στην αδερφή της και κάπως έτσι εκείνος με την σειρά του την έκανε unfollow και block στο Instagram, πιθανότατα για να την «τιμωρήσει» που τον εξέθεσε.

Χθες που η Khloe Kardashian είχε τα γενέθλια της μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να τα γιορτάσουν (μόνη απούσα η Kourtney Kardashian) κι εκεί έγινε και το μεγάλο γεγονός. Η reality star τραβούσε σε story στιγμές από τους εορτασμούς και κάπως έτσι έφτασε στον Tristan και ρώτησε τον κόσμο, αν πιστεύει πως είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να την ξεμπλοκάρει.

Δες και αυτό: Η Kim Kardashian ευχήθηκε στην Khloe για τα γενέθλια της, με την πιο τέλεια φωτό ever

«Ποια είναι η γνώμη σας; Είναι τα γενέθλια της Khloe, να ζητήσω από αυτόν τον τύπο να με ξεμπλοκάρει;», ρώτησε η Kim τους followers της. Ο Tristan άρχισε να γελάει και αστειευόμενος είπε πως θα το κάνει μόνο και μόνο για την Khloe. Και κάπως έτσι είδαμε σε live σύνδεση τον μπασκετμπολίστα να ξεμπλοκάρει και να κάνει follow εκ νέου τη reality star.

Δες παρακάτω φωτογραφίες τους.

Διάβασε ακόμη: Η Khloe Kardashian απέκτησε κέρινο ομοίωμα και πρέπει να το δεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης