Η Kim Kardashian «σπάει» την σιωπή της και μιλά για την προδοσία του Tristan Thompson στην Khloe

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian «σπάει» την σιωπή της και μιλά για την προδοσία του Tristan Thompson στην Khloe

Έξαλλη η reality star

Έχουν περάσει κάποιες εβδομάδες από τότε που ο Tristan Thompson εθεάθη να απατά την τότε έγκυο σύντροφο του, Khloe Kardashian και αυτό αν μη τι άλλο θα ήταν για εκείνη μια πολύ τραυματική εμπειρία. Ωστόσο η Kim Kardashian δεν μπόρεσε άλλο να κρατηθεί μετά από αυτήν την προδοσία και στην εμφάνιση της στο show της Ellen DeGeneres μίλησε ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα.

Και η αλήθεια είναι πως η έκρηξη της ήταν αρκετά εμφανής. Ίσως βέβαια να είχε και κάποια νεύρα παραπάνω τα οποία ξέσπασε στην ερώτηση της παρουσιάστριας για τον Tristan. «Ούτε και εγώ δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Ήμασταν πραγματικά όλοι δίπλα στην Khloe, και είμαστε ακόμα, ξέρετε. Είναι τόσο δυνατή και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί - είναι μια πολύ θλιβερή κατάσταση όλο αυτό. Και υπάρχει κι ένα μωρό στην μέση, το οποίο δεν πρέπει να βιώσει όλη αυτήν την κατάσταση και γι’ αυτό το κρατάμε όσο πιο μακριά γίνεται από αυτό».

Πιστεύουμε πάντως πως αν τον είχε μπροστά της εύκολα τον έδερνε τον άτακτο μπασκετμπολίστα. Για την ώρα πάντως λέει, να σταθεί στην αδερφή της όσο μπορεί!

Διάβασε ακόμη:

Ο Kanye West ψάχνει νονό για την Chicago και δεν θα πιστεύεις ποιον βρήκε