Η Kim Kardashian ευχήθηκε στην Khloe για τα γενέθλια της, με την πιο τέλεια φωτό ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian ευχήθηκε στην Khloe για τα γενέθλια της, με την πιο τέλεια φωτό ever

Ίσως η top φωτογραφία της ημέρας

Η Khloe Kardashian έχει σήμερα τα γενέθλια της και αυτή είναι ίσως μία από τις πιο όμορφες χρονιές για την reality star, αφού μέσα σε αυτήν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και βρίσκεται σε μία σχέση που παρά τις δυσκολίες (που όλες οι σχέσεις βιώνουν) την κάνει ευτυχισμένη και περνάει καλά.

Μία από τις αδερφές της και πιο συγκεκριμένα η Kim Kardashian της ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας την πιο όμορφη και υπέροχη φωτογραφία τους που έχουμε δει έως τώρα. Η 34χρονη πλέον star κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της True και την μικρότερη ανιψιά της, Chicago, και δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε αυτό το υπέροχο και πανέμορφο θέαμα που βλέπουμε.

Δες και αυτό: Hot or Not? Είναι αυτή η πιο σέξι φωτογραφία της Kim Kardashian;

Η True βέβαια έδειχνε κάπως προβληματισμένη –θα τη λέγαμε- στην εν λόγω φωτογραφία, αλλά πάντα γλυκύτατη και χαριτωμένη. Όσο για την Chicago; Ίσως να μην έχουμε δει πιο χαμογελαστό παιδί από αυτό.

«Χρόνια πολλά σε μία από τις πιο αγαπημένες που ψυχές σε αυτόν τον πλανήτη. Khloe, αυτήν την χρονιά έδειξες τόση δύναμη, όσο κανένας άλλος. Σε θαυμάζω που πάντα ακολουθείς την καρδιά σου. Λατρεύω να σε βλέπω ως μαμά και ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν. Ας σε γιορτάσουμε σήμερα, σε αγαπώ ως το άπειρο», έγραψε στη λεζάντα της η Kim και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο κι αν κάνουμε θα είναι περιττό.

Δες τη παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Ο Tristan της Khloe δίνει φιλιά στην κορούλα του True κι εμείς απλά λιώνουμε!