Πιο ερωτευμένη από ποτέ: Η Kendall Jenner και ο σύντροφος της σε μία έξοδο με τον sexy σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ερωτευμένη από ποτέ: Η Kendall Jenner και ο σύντροφος της σε μία έξοδο με τον sexy σύντροφό της

Είναι πολύ ταιριαστοί, δε συμφωνείς;

Εδώ και περίπου έναν μήνα γνωρίζουμε πως η Kendall Jennerer έχει έναν νέο σύντροφο στη ζωή της και είναι πολύ ευτυχισμένη. Μπορεί να μας ξάφνιασε κάπως όταν ο φακός την απαθανάτισε να φιλιέται με τον Anwar Hadid, όμως απ’ ότι φάνηκε όλο αυτό ήταν καθαρά φιλικό, αφού κι εκείνη συνέχισε να βγαίνει με τον Ben Simmons και ο αδερφός Hadid με την δική του σύντροφο.

Μπερδεμένα γενικά πράγματα, αλλά αφού αυτοί τα έχουν βρει μεταξύ τους, εμάς κανένας λόγος δεν μας πέφτει. Πόσο μάλλον όταν βλέπουμε την Kendall τόσο χαρούμενη κι ερωτευμένη στις νέες της φωτογραφίες. Ο φακός απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι να βγαίνει από το Barneys New York, όπου είχε πάει για ψώνια, το απόγευμα της Πέμπτης.


https://www.instagram.com/p/Bkl1AlxBm14

Η 22χρονη καλλονή για κάποιον λόγο επέλεξε να κρύψει το πρόσωπό της βγαίνοντας από το εμπορικό κέντρο και ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί. Οι δύο stars μπήκαν στο αμάξι και συνέχισαν με άγνωστο προορισμό, με την Kendall να κάθεται στην θέση του συνοδηγού και τον Ben να παίρνει το τιμόνι. Την προηγούμενη ημέρα, ο φακός τους είχε τσακώσει σε ένα βενζινάδικο, με τις φήμες να αναφέρουν πως αντάλλαξαν κι ένα παθιασμένο φιλί.


https://www.instagram.com/p/BkmViWKBNJL

Δες και αυτό: Δες πώς είναι το σώμα της Kendall Jenner στην πραγματικότητα!