Αυτό πόνεσε! Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν και δεν φαντάζεσαι πού!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πόνεσε! Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν και δεν φαντάζεσαι πού!
Selena, κουράγιο

Αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε μας επεφύλασσε μία τεράστια και απρόσμενη θα λέγαμε έκπληξη. Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάπως αλλιώς δηλαδή αυτήν την είδηση που μόλις διαβάσαμε. Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin φαίνεται πως αρραβωνιάστηκαν και μάλιστα υπάρχει και αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο.

Το TMZ αναφέρει πως το βράδυ του Σαββάτου (7 Ιουλίου) δύο γυναίκες είδαν το ζευγάρι να χορεύει σε ένα εστιατόριο σε ένα θέρετρο στις Μπαχάμες. Και που είναι το περίεργο θα μας πεις; Συνεχίζουμε λοιπόν αναφέροντας σου, πως το ζευγάρι χόρευε salsa, όταν η ασφάλεια του Justin είπε σε όλους τους παρευρισκόμενους να αφήσουν τα κινητά τους στην άκρη, προκειμένου να μην βιντεοσκοπήσουν τη στιγμή της πρότασης.

Δες και αυτό: Mήπως τελικά ο έρωτας είναι... αληθινός; Οι νέες φωτογραφίες των δύο stars που το αποδεικνύουν

Εκεί ο νεαρός τραγουδιστής έκανε το μεγάλο βήμα και έκανε την πρόταση στην καλή του. Και αν δεν πιστεύεις αυτό, τότε να σου πούμε, πως ο μπαμπάς του, ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα την πράξη του τραγουδιστή.

«Justin, είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου», και σε ρωτάμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο Justin και η Hailey άρχισαν να βγαίνουν το 2015 και επανασυνδέθηκαν και πάλι στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ας ελπίσουμε πως αυτήν τη φορά δεν θα γυρίσει πίσω στη Selena.


https://www.instagram.com/p/Bk-c04eH_oU

Όσο για σένα Selena μου, τι να πούμε! Περαστικά; Κουράγιο; Υπομονή τέλος πάντων!

Διάβασε ακόμη: Εύχαριστα νέα για τον ηθοποιό Tom Hardy! Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στη ζωή του