Η Kylie Jenner και ο Travis Scott φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί ως γονείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner και ο Travis Scott φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί ως γονείς

Και μιλούν για όλα

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της, με τον σύντροφό της Travis Scott. Μπορεί να ακούστηκαν αρκετές φήμες σχετικά με την πατρότητα της μικρής Stormi, όμως η reality star φρόντισε να δώσει ένα τέλος στην όλη παραφιλολογία.

Εκείνη και ο Travis είναι μαζί, ευτυχισμένοι και μεγαλώνουν μαζί την υπέροχη και γλυκύτατη κόρη τους. Μάλιστα το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί για πρώτη φορά και μίλησε για όλα. Η Kylie Jenner και ο Travis Scott βρίσκονται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του GQ και είναι υπέροχοι μαζί.

Διάβασε ακόμη: Να και τα ντοκουμέντα: Η Kylie Jenner απαθανατίζεται για πρώτη φορά χωρίς εμφυτεύματα στα χείλη

Η 21χρονη star φορώντας μόνο ένα κορμάκι κι ένα λευκό μίνι φόρεμα ποζάρει στην αγκαλιά του Travis πιο sexy από ποτέ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο stars φωτογραφίζονται μαζί από τότε που γεννήθηκε η κόρη τους και μπορούμε να πούμε πως εντυπωσιαστήκαμε αρκετά. Η Kylie μάλιστα στην συνέντευξή της στο περιοδικό, εκτός του ότι μίλησε για την μητρότητα, αποκάλυψε πως λίγο πριν τη φωτογράφιση είχε τσακωθεί με τον Travis, έτσι χωρίς σημαντικό λόγο.

Είπε μάλιστα πως είναι ένα ζευγάρι όπως όλα, που έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, όμως έχουν την ίδια ακριβώς αγάπη τόσο ο ένας για τον άλλο, όσο και οι δύο μαζί για την κόρη τους.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: ΟMG: O Brad Pitt μεταμορφώθηκε και πρέπει να δεις τις φωτογραφίες