Είναι δυνατόν ποτέ αυτοί οι stars να ήταν ζευγάρι; Η ηθοποιός απαντά στις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν ποτέ αυτοί οι stars να ήταν ζευγάρι; Η ηθοποιός απαντά στις φήμες

Και μας λύνει κάθε απορία

Καλεσμένη στην εκπομπή Watch What Happens Live του Andy Cohen βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός στις 17 Ιουλίου και επιτέλους μας έλυσε μία απορία που είχαμε αρκετά χρόνια τώρα. Μπορεί εκείνη να είναι παντρεμένη και να έχει τρία παιδιά, όμως στο παρελθόν υπήρξαν φήμες που την ήθελαν να βγαίνει με έναν πολύ γνωστό ηθοποιό.

Το γεγονός ότι πρωταγωνιστούσαν μαζί σε ταινία, είχε κινήσει πολλές υποψίες, όμως επιτέλους εκείνη έβαλε ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες του παρελθόντος. Δεν θα το πιστέψεις, όμως αναφερόμαστε στη Liv Tyler και τον Orlando Bloom. Τρελό έτσι; Κι όμως κάποτε υπήρχαν φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

GettyImages 71828854

Η 41χρονη ηθοποιός όμως στην εκπομπή του Andy επιτέλους έδωσε ένα τέλος στο μυστήριο αυτό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα είναι κουτσομπολιά! Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Είναι ένας από τους παλαιότερους φίλους μου, προφανώς. Μεγαλώσαμε μαζί και ήμασταν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μαζί, αλλά ποτέ δεν βγαίναμε ραντεβού. Άλλωστε τότε ήμουν με τον Royce Langdon τον πρώτο μου σύζυγο, και ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, οπότε δεν ήμουν καν ελεύθερη. Όλοι φλερτάραμε αλλά όχι, ποτέ δεν έβγαινα με τον Orlando».

Και ευτυχώς να προσθέσουμε εμείς, γιατί αλήθεια δεν μπορούμε να τους φανταστούμε καθόλου μαζί σαν ζευγάρι.

Διάβασε ακόμη: Η Kylie Jenner αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την τεράστια ουλή στο αριστερό της πόδι