Υπέροχοι: Δες τον Ryan Reynolds σε σπάνια εμφάνιση του, με την μικρή κόρη του και "λιώσε"

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Υπέροχοι: Δες τον Ryan Reynolds σε σπάνια εμφάνιση του, με την μικρή κόρη του και "λιώσε"

Είναι μία κούκλα

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια στο Hollywood και φυσικά το καλύτερό μας είναι, όταν τους βλέπουμε παρέα με τις κόρες τους. Η James και η Inez είναι δύο υπέροχα και γλυκύτατα κοριτσάκια, τα οποία όμως βλέπουμε πολύ σπάνια, αφού το ζευγάρι, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή όσο μπορεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπάρχουν ωστόσο και φορές που δεν τα καταφέρνουν και η σημερινή ήταν μία από αυτές τις φορές. Ο 41χρονος ηθοποιός βγήκε βόλτα με την 23 μηνών κόρη του Inez και πολύ χαρήκαμε που αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός κατόρθωσε να τους απαθανατίσει. Η μικρούλα είναι πανέμορφη και ειλικρινά, δεν χορταίνουμε να την κοιτάζουμε.

Η Inez που σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνει 2 ετών, βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά της, στο μεγαλύτερο μέρος της βόλτας τους στις γειτονιές της Νέας Υόρκης και είμαστε σίγουρες πως περνούσε πολύ καλά εκεί πάνω. Ο Ryan είναι ένας πολύ δοτικός μπαμπάς και αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις και μόνη σου στο κείμενο παρακάτω. Πριν σε αφήσουμε να απολαύσεις αυτήν την υπέροχη στιγμή μπαμπά και κόρης, έχουμε ακόμη κάτι να ρωτήσουμε: σε ποιον από τους δύο θεωρείς πως μοιάζει;

Blake Lively ή Ryan Reynolds; Εμείς λέμε δαγκωτό Ryan Reynolds.



Δες και αυτό: Πόσο να αντέξουμε πια; Η νέα εμφάνιση των Reynolds-Lively δοκιμάζει τις αντοχές μας