Η Jennifer Aniston έχει νέα σχέση και δεν φαντάζεσαι με ποιον. Έξαλλος ο Justin Theroux

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Justin λυπόμαστε…

Ανυπόστατες φήμες αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά οι πληροφορίες που ήθελαν τη Jennifer Aniston να επανασυνδέεται με τον Brad Pitt και μάλιστα τα πράγματα να είναι υπέρ του δέοντος σοβαρά μεταξύ τους. Και αυτό το συμπέρασμα βγήκε όπως καταλαβαίνεις, διαβάζοντας τα νέα δημοσιεύματα του Hollywood Life που θέλουν την ηθοποιό να έχει σχέση (ή να βγαίνει καλύτερα) με τον personal trainer της, Leyon Azubuike.

Και μάντεψε ποιος δεν έχει ενθουσιαστεί καθόλου με αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή της Aniston; Bingo! Ο Justin Theroux έχει γίνει έξαλλος με την είδηση αυτή και με το γεγονός ότι προχώρησε σε σοβαρή σχέση, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό τους. Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του και τον γάμο του, με τον Justin όμως να είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα να βρει νέα σύντροφο.

Δες και αυτό: Αυτή είναι η άσκηση που κάνει η Jennifer Aniston και παραμένει fit στα 49 της

Και σε ρωτάμε εμείς τώρα, πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα του Justin στο γεγονός ότι η Aniston έχει νέα σχέση; Εκείνος δεν ήταν που είχε δηλώσει τρομερά ελεύθερος με τον χωρισμό τους, μιας κι ένιωθε φυλακισμένος σε κλουβί με τον γάμο τους; Ποιος ο λόγος να γίνεται έξαλλος, αν η 49χρονη έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του γεροδεμένου αν μη τι άλλο, Leyon;

Καθόλου δεν τον καταλαβαίνουμε, κι ελπίζουμε αυτές οι πληροφορίες για τη σχέση της Jennifer Aniston, αυτήν τη φορά να ‘ναι αληθινές.

Διάβασε ακόμη: Απρόσμενη εξέλιξη στο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης