Αυτή είναι η άσκηση που κάνει η Jennifer Aniston και παραμένει fit στα 49 της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η άσκηση που κάνει η Jennifer Aniston και παραμένει fit στα 49 της

Η star αποκαλύπτει

Εάν πληκτρολογήσεις το όνομα της Jennifer Aniston στο διαδίκτυο, θα σου βγάλει τα δύο πιο συχνά αποτελέσματα που ψάχνουν όλοι για εκείνη, και όχι δεν αφορά κανένα την επανασύνδεση της με τον Brad Pitt. Ή που θα ψάχνουν την ηλικία της ή την άσκηση που ακολουθεί κατά γράμμα και είναι fit και κορμάρα ακόμη και τώρα.


https://www.instagram.com/p/Bl73wIIhyj3

Κι εμείς έχουμε απάντηση και στα δύο αυτά ερωτήματα. Το πρώτο αν δεν το παρατήρησες στον τίτλο στο λέμε ξανά, η Jennifer είναι 49 ετών και εκτός από κουκλάρα είναι και κορμάρα. Πως; Με αυτήν την άσκηση που η ίδια πως κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Διάβασε ακόμη: Αυτό είναι το μολύβι χειλιών που φορά η Jennifer Aniston τα τελευταία 15 χρόνια

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο In Style στο τεύχος Σεπτέμβρη, η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πέρυσι ανακάλυψα το μποξ και το λάτρεψα. Είναι η μόνη άσκηση στην οποία έχω μείνει αφοσιωμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την yoga».


https://www.instagram.com/p/Bl75dOuhU9P

Αυτά ήταν τα λόγια της και την φανταζόμαστε ήδη με κολάν (ή και σορτς), μπούστο και γάντια του μποξ να μοιράζει μπουνιές στον σάκο της. Μη χάνεις χρόνο, εάν είσαι φαν του συγκεκριμένου τρόπου γυμναστικής και πάλευες καιρό μέσα σου το αν θα ξεκινήσεις ή όχι, τώρα μάλλον έχεις την απάντηση και το κίνητρο που σου χρειάζεται.

Δες και αυτό: Το μίσος της Jolie για την Amal Clooney και ο ρόλος της Aniston στη μεγάλη κόντρα του Hollywood