Απρόσμενη εξέλιξη στο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απρόσμενη εξέλιξη στο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt

Επιτέλους γίνονται πραγματάκια

Μόλις έναν μήνα πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie, ξημέρωσε μία ημέρα που θα θυμόμαστε για καιρό. Η σημερινή δεν είναι μια απλή μέρα για τους Brangelina, αλλά αυτή η μέρα που σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή στη ζωή τους και αυτό γιατί επιτέλους κατέληξαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους (aka κοινή επιμέλεια).

Μπορεί αυτή η συμφωνία για την επιμέλεια να έχει ισχύ μόνο έναν μήνα, όμως στο τέλος αυτού θα ξέρουν και οι δύο τι είναι καλύτερο για τα έξι τους παιδιά και πως ακριβώς πρέπει να συμπεριφερθούν από εδώ και στο εξής. Στο μεταξύ ένας αξιολογητής συγκεντρώνει πληροφορίες τόσο από τον Brad, όσο και από την Angelina και τα παιδιά.

Δες και αυτό: Το μίσος της Jolie για την Amal Clooney και ο ρόλος της Aniston στη μεγάλη κόντρα του Hollywood

Μετά την αξιολόγηση της επιμέλειας, σύμφωνα με τον αξιολογητή, μπορεί να εφαρμοστεί μία πιο μόνιμη λύση, η οποία θα βοηθάει εξίσου και τους δύο γονείς. Μην ξεχνάς άλλωστε, πως και τους τελευταίους μήνες, «δούλευαν» και πάλι με ένα συγκεκριμένο μοντέλο σχετικά με την επιμέλεια, λόγω της απουσίας της Jolie στο Λονδίνο.

Πλέον ο κοινός τους «εχθρός» είναι ο Τύπος, τον οποίο και πολεμούν μαζί τις τελευταίες βδομάδες, με την βοήθεια των νομικών τους ομάδων. Αυτό που μένει πλέον λοιπόν, είναι να περάσει ο ένας μήνας κοινής επιμέλειας και να δούμε τα αποτελέσματα του.

Διάβασε ακόμη: Απελπισμένη η Angelina Jolie: Η κίνηση που έκανε για να σώσει την κατάσταση