«Εξαφάνισε» το σώμα της; Η διάσημη τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 23 κιλά και είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Εξαφάνισε» το σώμα της; Η διάσημη τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 23 κιλά και είναι κάπως έτσι

Τρομερή αλλαγή

Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο για τη διάσημη τραγουδίστρια, είναι να την αποκαλούν νέα και αδύνατη. Και αυτό ακριβώς έχει πετύχει η star στα 48 της χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο έχει αδυνατίσει τρομερά και είναι πραγματικά αγνώριστη. Γνωρίζουμε βέβαια πως είχε κάνει και μία επέμβαση στις αρχές του 2018, με την οποία είχε χάσει 12 κιλά, τώρα όμως δεν αναγνωρίζεται.

Ο λόγος για την Mariah Carey, η οποία αποφάσισε μάλλον να εξαφανίσει το σώμα της στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Στην φωτογραφία που ανέβηκε πριν από περίπου ένα 24ωρο στο account της, η 48χρονη τραγουδίστρια, δείχνει πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά. Και πως θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε, αφού έχει χάσει πάνω από 25 κιλά.

Αυτό το είδες; Μόλις «ανέβηκε» η πιο ωραία φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram

Η Mariah ποζάρει με ένα μαύρο διάφανο φόρεμα, μέσα από το οποίο φαίνεται το επίσης μαύρο κορμάκι της και όλο νάζι χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό. Να σημειώσουμε επίσης, πως το πρόσωπο της εδώ δεν δείχνει καν για 48 χρονών. «Last day of the vacay», έγραψε στη λεζάντα της και τα likes ξεπέρασαν τα εκατό χιλιάδες.

Διάβασε και αυτό: Έχεις δει την fit μαμά της Jennifer Lawrence; Είναι απίθανη η ομοιότητά τους!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr