Μα τι συμβαίνει πια με την διάσημη ηθοποιό και την εγκυμοσύνη της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι συμβαίνει πια με την διάσημη ηθοποιό και την εγκυμοσύνη της;

Μήπως έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης;

Εδώ και περίπου τρεις μήνες έχει γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της star, όμως εκείνη ακόμη και τώρα την κρατάει κρυφή και αγνοεί τους παπαράτσι που κάθε τόσο την ακολουθούν και την απαθανατίζουν σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της. Από την πολύμηνη εμπειρία μας με την Kylie Jenner και πιο πριν με τις Irina Shayk και Cheryl Cole, προβλέπουμε πως η 42χρονη ηθοποιός δεν θα ανακοινώσει ποτέ επίσημα την εγκυμοσύνης της και απλά θα δούμε την πρώτη φωτογραφία του μωρού στα social media.

Δες ακόμη: Eίναι δυνατόν; Η διάσημη ηθοποιός έχει φουσκώσει πολύ αλλά... δεν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της

Η Diane Kruger ήταν και είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, που πάντα κρατούσε –ή τουλάχιστον προσπαθούσε- την προσωπική της ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και αυτό προσπαθεί να κάνει και τώρα, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Άλλωστε πλέον είναι εμφανές πως θα γίνει μανούλα, οπότε ίσως και η επίσημη επιβεβαίωση να είναι κάπως περιττή.


https://www.instagram.com/p/BnIEEd4g9b5


https://www.instagram.com/p/BnG2OovgqzX

Άλλωστε πολύ σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της και όλα αυτά θα θυμίζουν παρελθόν. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό να βγαίνει από το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη, παρέα με τον σύντροφό της, Norman Reedus, φορώντας ένα λευκό αέρινο φόρεμα, με την κοιλίτσα της να είναι πιο φουσκωμένη και από την τελευταία φορά. Η Diane έδειχνε πολύ ευδιάθετη στις φωτογραφίες, ενώ μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε εύκολα την κοιλίτσα της μέσα από το λευκό πουκαμισοφόρεμα της.


https://www.instagram.com/p/BnHXyTiA1fG

Πλέον θα ανυπομονούμε για την στιγμή της γέννας, και όχι για το πότε θα το ανακοινώσει επίσημα.

Διάβασε ακόμη: Ώπα, βλέπουμε καλά; Ο Johnny Depp μεταμορφώθηκε και είναι και πάλι όπως… παλιά