Beckhams: Τα σπάνια τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού και το σέξι μαγιό της Victoria

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Beckhams: Τα σπάνια τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού και το σέξι μαγιό της Victoria

Όπως δεν τους έχεις ξαναδεί

Η Victoria και ο David Beckham είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια στο Hollywood, που θεωρητικά θα έπρεπε να έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, αφού τουλάχιστον μία φορά το τρίμηνο κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν. Εκείνοι φυσικά και δεν επιβεβαιώνουν ποτέ τις φήμες αυτές, ενώ αντίθετα προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας δείξουν πως είναι καλύτερα από ποτέ.

Και αυτό έκαναν για μία ακόμη φορά μετά τις τελευταίες φήμες, μόνο που αυτήν την φορά τα έδωσαν όλα… κυριολεκτικά. Το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει διακοπές σε ένα πολυτελές yacht κάπου στη Νότια Γαλλία και ομολογούμε πως έτσι δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Ή καλύτερα για να είμαστε πιο ειλικρινείς και ακριβείς, έχουμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε σε τόσο τρυφερά τετ-α-τετ.


https://www.instagram.com/p/BnPLdPkjoIB

Αυτές οι φωτογραφίες στις οποίες και απαθανατίστηκαν, είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη πως όχι μόνο δεν χωρίζουν, αλλά είναι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Victoria και ο David ήταν ξαπλωμένοι στην πλώρη του σκάφους και η στιγμή που ο πρώην ποδοσφαιριστής έσκυψε και φίλησε τρυφερά την σύζυγό του, μας έκανε να λιώσουμε.


https://www.instagram.com/p/BnPL3ibjSf5

Εμείς πάντως δεν θέλουμε καμία άλλη απόδειξη για να πειστούμε, πως το ζευγάρι αυτό δεν θα χωρίσει ποτέ.

Δες ακόμη: Τα προβλήματα στο γάμο των Beckhams και το μυστικό πίσω από τις φωτογραφίες της Victoria