Η δήλωση της Kylie Jenner για την Kendall, ίσως σε αφήσει λίγο άφωνη

Η δήλωση της Kylie Jenner για την Kendall, ίσως σε αφήσει λίγο άφωνη

Αν ισχύει θα είναι πραγματικά υπέροχο

Η Kendall Jenner είναι ίσως το πιο χαμηλών τόνων άτομο της οικογένειας Kardashian και είναι γεγονός πως ο μόνος λόγος για τον οποίο απασχολεί τα μέσα (εκτός από την δουλειά της) είναι για τα ερωτικά της, τα οποία δεν είναι και πολύ σταθερά αν μας ρωτάς. Η Kylie Jenner, όμως είπε κάτι πολύ όμορφο, που θα θέλαμε να ισχύει –ή έστω να ισχύσει στο μέλλον-

Η 21χρονη reality star μόλις είδε την αδερφή της αγκαλιά με την κόρη της Stormi να παίζουν και να κάνουν γλύκες, είπε πως θα ήθελε πάρα πολύ κάποια στιγμή να δει την Kendall, αγκαλιά με το δικό της μωράκι. Πιο συγκεκριμένα, η πληροφορίες αναφέρουν, πως η Kylie είπε: «Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα ήθελα πάρα πολύ να δω την Kendall να μένει έγκυος, πριν μείνω έγκυος εγώ ξανά».

Η Kylie θέλει να γίνει μία περήφανη θεία στα παιδάκια της αδερφής της και όσο ουτοπικό και αν ακούγεται, ανυπομονεί γι’ αυτό. Θα είμαστε άδικες και ψεύτρες αν σου πούμε πως ξέρουμε με σιγουριά ότι αυτά τα λόγια ειπώθηκαν πράγματι από την Kylie, γι’ αυτό ένα καλαθάκι θα το κρατήσουμε καλού κακού.

Πάντως θα ήταν πράγματι υπέροχο, εάν η Kendall γινόταν μαμά, δεν συμφωνείς;

Δες και αυτό: Μας κοροϊδεύει; Η Kendall Jenner έχει χωρίσει και δεν φαντάζεσαι με ποιον απαθανατίστηκε ξανά