Πρώην παίκτρια του Nomads, στο GNTM. Τη θυμήθηκες;

Πρώην παίκτρια του Nomads, στο GNTM. Τη θυμήθηκες;

Την είδες στο νέο τρέιλερ;

Το 2018 θυμίζει εποχές 2010, που ανυπομονούσαμε να ξεκινήσει το Next Top Model για να χαζέψουμε και να ψυχαγωγηθούμε. Και τι σημασία έχει που έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε, το Greece's Next Top Model είναι εδώ ξανά και έτοιμο να μας καθηλώσει στους καναπέδες μας. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μας έκανε να το λατρέψουμε και πιστεύουμε ήδη πως (για την ώρα) αντικαθιστά επάξια το Survivor.

Το πρώτο επεισόδιο τα είχε όλα, όλα όσα περιμέναμε να δούμε και σου συστήσαμε και το κορίτσι που έκλεψε τις εντυπώσεις μας. Το νέο τρέιλερ όμως έχει ένα κορίτσι που έχεις ξαναδεί πρόσφατα σε ένα άλλο reality. Όπως είδαμε από την διαφήμιση την Δευτέρα στις κοπέλες που διεκδικούν μία θέση στο Next Top Model, βρίσκεται και η Εύη Ιωαννίδου;

Την θυμήθηκες; Είναι αυτό το μελαχρινό κορίτσι που γνωρίσαμε τον χειμώνα που μας πέρασε στο reality επιβίωσης Nomads, πολύ όμορφη και με ένα πολύ ωραίο σώμα. Οι κριτές όμως θα συμφωνήσουν μαζί μας, γιατί στο τρέιλερ εμφανίζεται να δακρύζει. Είναι δάκρυα χαράς άραγε; Θα το δούμε το πρωί.

Δες το τρέιλερ παρακάτω.



Διάβασε ακόμη: Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές: Οι auditions ξεκίνησαν και το Twitter «γλεντάει» με το GNTM