Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές: Οι auditions ξεκίνησαν και το Twitter «γλεντάει» με το GNTM

Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές: Οι auditions ξεκίνησαν και το Twitter «γλεντάει» με το GNTM

Απίθανα σχόλια για το ριάλιτι επίδοξων μοντέλων

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Διάβασε ακόμα: Πόσο ψηλές είναι οι αδερφές Kardashian- Jenner; Θα ξαφνιαστείς με την πιο ψηλή!

Η πρώτη audition του παιχνιδιού που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έγινε και από τα μάτια μας πέρασαν επίδοξα μοντέλα. Ψηλές, κοντές- μέχρι και υποψήφια με ύψος 1,55 προκρίθηκε- πέρασαν στην επόμενη φάση και πέρασαν και από γενεές δεκατέσσερις στο Twitter. Φυσικά, τα σχόλια μονοπώλησαν κοπέλες με εμφυτεύματα σε στήθος, οπίσθια και χείλη, μαμάδες με κόρες εν δράσει, plus size Μοντέλα αλλά και ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός που προτίμησε να πει αλήθειες και να κόψει κοπέλες που του φάνηκες «πλαστικές».

Τα σχόλια απλώς απολαυστικά. Δες τα καλύτερα παρακάτω