Η απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι ένα τεράστιο ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι ένα τεράστιο ψέμα

Και ιδού οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Μόλις μερικές ημέρες έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησαν φήμες πως η διάσημη νεαρή ηθοποιός και ο σύντροφός της περιμένουν παιδάκι. Ένα ύποπτο πάρτι που έκανε το ζευγάρι (που τελικά ήταν για τα γενέθλια της star) πυροδότησε τις συγκεκριμένες φήμες, οι οποίες όμως διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα.

Και αν ακόμη πιστεύεις πως η Dakota Johnson είναι έγκυος, τότε οι φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση με crop top και εφαρμοστό κολάν, θα σε πείσουν πως όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο ψέμα και μία παρεξήγηση. Η 28χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε την στιγμή που έβγαινε από το μάθημα yoga στο Los Angeles και όπως μπορείς να διακρίνεις δεν υπάρχει κανένα ίχνος κοιλιάς.


https://www.instagram.com/p/BoyuS95Ch8m/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Για την ακρίβεια είναι ίσως πιο επίπεδη από κάθε άλλη φορά και κορμάρα. Όπως καταλαβαίνεις οι φωτογραφίες αυτές διέλυσαν οποιαδήποτε φήμη ή υποψία εγκυμοσύνης κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα. Κάπου εδώ να σου αναφέρουμε επίσης, πως η Dakota έχει κι έναν πολύ όμορφο αδερφό που είδαμε για πρώτη φορά, όταν απαθανατίστηκε μαζί του στο Los Angeles να πίνουν καφέ. Jesse και Dakota έδειχναν πολύ χαρούμενοι στις φωτογραφίες και πολύ μας άρεσαν.


https://www.instagram.com/p/BoyxGQ-gwi_/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες ακόμη: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr