Γιατί η κοιλιά της Meghan Markle φαίνεται μεγαλύτερη τα απογεύματα;

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί η κοιλιά της Meghan Markle φαίνεται μεγαλύτερη τα απογεύματα;

Υπάρχει επιστημονικός λόγος

To ταξίδι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, συνεχίζεται στην Τόγκα για να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Ζηλανδία και αφού το ζευγάρι έχει περάσει από τα νησιά Fiji και την Αυστραλία.

Κι ενώ η ανακοίνωση της πρώτης εγκυμοσύνης της 37χρονης δούκισσας του Sussex έγινε την πρώτη μέρα του ταξιδιού στην Αυστραλία, η κοιλιά της Meghan μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Διάβασε ακόμα: Άσχημα νέα! Αυτό που παθαίνει ο πρίγκιπας Harry μετά το γάμο, δεν το φανταζόμασταν

Αυτό που μάλιστα παρατήρησαν οι fans του ζευγαριού είναι πως οι απογευματινές και βραδινές εμφανίσεις της Markle έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: η κοιλιά της δούκισσας είναι πολύ μεγαλύτερη.

MEG2

Και αν φαντάζεσαι πως είναι θέμα επιλογής ρούχου, κάνεις λάθος. Οι ειδικοί τονίζουν πως μιλάμε για κάτι φυσιολογικό μιας και το απόγευμα οι μυς που στηρίζουν την κοιλιά κατά τη διάρκεια της μέρας έχουν πια κουραστεί κι έτσι τείνουν να χαλαρώνουν.

Οι περισσότερες εγκυμονούσες νιώθουν περισσότερο πρησμένες τα απογεύματα και υπάρχει αιτία και για αυτό. Η προγεστερόνη, η ορμόνη που εκκρίνεται από τον πλακούντα έχει την τάση να επιβραδύνει την λειτουργία του εντέρου οπότε οι τροφές που καταναλώνεις δεν χωνεύονται και αποδεσμεύονται όσο εύκολα γινόταν πριν την εγκυμοσύνη.