Πρόβα νυφικού; Η φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού που πυροδότησε τις φήμες περί γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Πανέμορφη και υπέροχη

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα πληροφορηθήκαμε πως ο πιο απρόσμενος γάμος του 2018 θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Δεκέμβρη στην Ινδία. Και λίγες ώρες μετά η διάσημη ηθοποιός πραγματοποίησε ένα bridal show στο Tiffany’s Blue Box Cafe και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.

Η 36χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα για την περίσταση και επειδή έμοιαζε και πολύ με πρόβα νυφικού το όλο concept, είμαστε σίγουρες πως στην μεγάλη μέρα της θα είναι κάτι παραπάνω από υπέροχη και εντυπωσιακή. Η Priyanka Chopra ήταν κάτι παραπάνω από όμορφη μέσα στο λευκό της φόρεμα και η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram, θα σου επιβεβαιώσει όλα τα λεγόμενα μας.

Η Priyanka επέλεξε για το pre-wedding event της ένα strapless μακρύ φόρεμα, το οποίο ήταν διακοσμημένο με κάποια φτερά στο τελείωμα και το συνδύασε και με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες. Μάλιστα η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε και για την εγκυμοσύνη της κολλητής της Meghan, αφήνοντας υπονοούμενο και για τον ίδιο της τον εαυτό, πως θέλει να αποκτήσει παιδάκι.

Λέτε να μας ετοιμάζουν και κάποια ακόμη έκπληξη, παρέα με τον Nick Jonas; Θα το ανακαλύψουμε σύντομα. Όσον αφορά στον γάμο τους πάντως, αυτός επιβεβαιώθηκε κι επίσημα με αυτήν τη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Δες και αυτό: Γέννησε πριν ένα μήνα και έκανε μόλις την πρώτη της εμφάνιση με τη νεογέννητη κόρη της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης