Ο πιο απρόσμενος γάμος της σεζόν θα γίνει σε λιγότερο από δυο μήνες στην Ινδία

Ο πιο απρόσμενος γάμος της σεζόν θα γίνει σε λιγότερο από δυο μήνες στην Ινδία

Μόλις 7 μήνες από το πρώτο τους ραντεβού

Ένας απρόσμενος αρραβώνας πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο που μας πέρασε, κι ένας απρόσμενος γάμος έρχεται σε περίπου δύο μήνες στην Ινδία. Ένα διάσημο ζευγάρι παντρεύεται και κάποιες νέες πληροφορίες έχουν βγει στο φως σχετικά με αυτό. Όπως κατάλαβες δεν γνωρίζουμε μόνο που, αλλά και πότε θα πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος.

Ο λόγος για την Priyanka Chopra και τον Nick Jonas, οι οποίοι αναμένεται να παντρευτούν τον Δεκέμβριο στην Ινδία. Μόλις επτά μήνες από το πρώτο τους ραντεβού, το διάσημο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Δες ακόμη: Αυτό το πολύ γνωστό ζευγάρι αντέγραψε τη φωτογραφία αρραβώνων της Meghan και του Harry

Μια πηγή ανέφερε αποκλειστικά στο Us Weekly, πως ο γάμος του διάσημου ζευγαριού θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, χωρίς να λέει ακριβή ημερομηνία και απλά ανυπομονούμε. Αν και ο Nick με την Priyanka δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία οι όρκοι αυτοί που θα ανταλλάξει το ζευγάρι, θα είναι για μια ζωή και αυτό είναι ό,τι πιο ωραίο ακούσαμε σήμερα. Και παραξενευόμαστε γιατί το ζευγάρι αυτό μετρά μόλις επτά μήνες σχέσης και αυτό που πρόκειται να συμβεί το λες κάπως γρήγορο.

Έτσι είναι όμως ο κεραυνοβόλος έρωτας. Και απ' ό,τι βλέπουμε η Priyanka με τον Nick, παρά την ηλικιακή τους διαφορά είναι κάτι παραπάνω από ερωτευμένοι.

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Διάβασε και αυτό: Bradley Cooper και Irina Shyak: Η είδηση για το διάσημο ζευγάρι που θα σε στεναχωρήσει