Γέννησε πριν ένα μήνα και έκανε μόλις την πρώτη της εμφάνιση με τη νεογέννητη κόρη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γέννησε πριν ένα μήνα και έκανε μόλις την πρώτη της εμφάνιση με τη νεογέννητη κόρη της

Και ήταν υπέροχες

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι (και πρώτη της κορούλα) και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει βόλτα μαζί της, με τον σύντροφό της και τους δύο γιους της. Η Kate Hudson σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της εθεάθη στο πάρκο Brentwood, παρέα με τον Danny Fujikawa και τους δύο μεγαλύτερους γιους της και ήταν ίσως η πιο όμορφη εικόνα που είδαμε σήμερα.

Η 39χρονη ηθοποιός έδειχνε ξεκούραστη, χαρούμενη και πολύ ευτυχισμένη σε αυτήν την οικογενειακή έξοδο και αυτό ήταν ολοφάνερο σε όλες της τις φωτογραφίες. Η Kate ήταν μαζί με την κόρη της, Rani Rose, η οποία βρισκόταν μέσα στο καροτσάκι της και κοιμόταν. Η ηθοποιός μάλιστα είχε βάλει και μία ομπρελίτσα στο καρότσι της, προκειμένου να την προστατέψει από τον φθινοπωρινό ήλιο.

Δες και αυτό: Το βίντεο της Kate Hudson με τη νεογέννητη κόρη της, θα σε κάνει να δακρύσεις

Η Kate επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο αέρινο πουκαμισοφόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτα μόνο τα πόδια της, τα οποία έδειχναν αρκετά αδύνατα. Είναι άγνωστο το πόσα κιλά πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όμως δεν φάνηκε να την ενοχλούν και ιδιαίτερα αυτά που έμειναν μετά τη γέννα.

Αντιθέτως έδειχνε πιο χαρούμενη και πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Οι οικογενειακές φωτογραφίες τους μας έφτιαξαν τη διάθεση και πραγματικά εκπλαγήκαμε, όταν είδαμε πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοί της.

Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω στη gallery.

Δες και αυτό: Tώρα αλήθεια; Η star γέννησε πριν από περίπου 15 ημέρες και έχει ήδη αυτό το σώμα