Στα άκρα η σχέση του Νίκου Μακρόπουλου με την εν διαστάσει σύζυγό του

Στα άκρα η σχέση του Νίκου Μακρόπουλου με την εν διαστάσει σύζυγό του

Στα άκρα οδηγείται η σχέση του Νίκου Μακρόπουλου με την εν διαστάσει σύζυγό του η οποία τον κατηγορεί ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση με πολύ γνωστή τραγουδίστρια. 

Για παράνομη, εξωσυζυγική σχέση με γνωστή τραγουδίστρια κατηγορούσε τον Νίκο Μακρόπουλο η εν διαστάσει σύζυγος του, όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, την ώρα που οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια ο τραγουδιστής απαντά με αγωγή διαζυγίου σε όσα του καταλογίζει η σύζυγός του.

"Είχα πρεμιέρα με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση και λίγο πριν την αναχώρησή μου για το χώρο εργασίας, μου πέταξε έξω από το σπίτι, στις λάσπες του δρόμου, όλα τα ρούχα μου, ακόμη κι εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο που θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου του.

Από την άλλη πλευρά, η 45χρονη εν διαστάσει σύζυγός του τονίζει πως ο γνωστός τραγουδιστής την έβριζε και την απειλούσε. Μάλιστα υποστηρίζει ότι οι όποιες επαφές είχαν εμπεριείχαν πάντα απειλές και ύβρεις. Η ίδια, μάλιστα, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα απαγορεύοντας στον γνωστό τραγουδιστή να πλησιάζει την οικία τους στο Μαρούσι.

Οι σχέσεις το ζευγαριού είναι ήδη πολύ κακές για το μοίρασμα της περιουσίας αλλά και την μηνιαία διατροφή ύψους 3.000 ευρώ που διεκδικεί η σύζυγος.