Royal cuteness alert: Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Louis είναι το αγαπημένο μας δίδυμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Παππούς και εγγονός σε νέες περιπέτειες

Ξέρεις γενικά πως εμείς και τα μωρά έχουμε ένα θέμα περίεργο. Δεν έχουμε τίποτα καλύτερο, από το να καθόμαστε και να χαζεύουμε φωτογραφίες των μωρών διάσημων οικογενειών, όπως αυτά των Kardashians ή τα μικρά των Kate Middleton και Πρίγκιπα William. Και εντάξει θα μας πεις ο George και η Charlotte έχουν πια μεγαλώσει κάπως, ο πρίγκιπας Louis όμως, δεν είναι το πιο όμορφο και χαριτωμένο μωρό που έχεις δει;

Μπορεί από τον Απρίλιο που γεννήθηκε οι εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες –ίσως και μηδαμινές- δεν μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε τις φωτογραφίες από τα γενέθλια του Κάρολου. Και όχι δεν αναφερόμαστε σε αυτές που ανέβασε το επίσημο account του παλατιού στο Instagram, αλλά σε αυτές που παππούς και εγγονός είναι το πιο χαριτωμένο δίδυμο που θα δεις σήμερα.

Απ’ ότι καταλάβαμε ο Louis έχει κάποια αδυναμία στον παππού του και αυτή ήταν ολοφάνερη στις δύο φωτογραφίες που ανακαλύψαμε στο Instagram. Στη μία ο Κάρολος έχει αγκαλιά τον μικρό Louis, ο οποίος γελάει και είναι ένας γλύκας, ενώ στην άλλη βρίσκεται στην αγκαλιά της Kate Middleton και με κάποιο τρόπο προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του παππού του.

Δεν είναι καταπληκτικοί;

Διάβασε ακόμη: Βαρύ πένθος για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Photocredits:royalsofgreatbritain

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης