Βαρύ πένθος για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Βαρύ πένθος για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Τι συνέβη;

Δύσκολες στιγμές περνούν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μετά τα δυσάρεστα νέα που έμαθαν για μία πολύ καλή φίλη που έκαναν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αυστραλία πριν από περίπου έναν μήνα. Στη Νέα Ζηλανδία, το royal ζεύγος γνώρισε μία κοπέλα, η οποία ήταν άρρωστη, καθώς έπασχε από την επάρατη νόσο.

Η Eva McGauley σε ηλικία 15 ετών είχε διαγνωσθεί με ρινοφαρυγγικό καρκίνο, έναν σπάνιο τύπο καρκίνου που επηρεάζει κεφάλι και λαιμό, όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω έως σήμερα. Η Eva δημιούργησε το Evas Wish, το οποίο μέχρι σήμερα είχε συγκεντρώσει 65.000 δολάρια για πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας και την υποστήριξη αυτών που επηρεάζονται από αυτήν.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex γνώρισαν τη νεαρή κοπέλα στη Νέα Ζηλανδία, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους. Μάλιστα οι γιατροί είχαν πει πως η Eva δεν μπορεί να ταξιδέψει ως το Auckland που ήταν η αρχική συνάντηση, όμως όταν ο Harry και η Meghan άκουσαν την ιστορία της, την προσκάλεσαν για μία γρήγορη συνάντηση στα γραφεία της Κυβέρνησης.


https://www.instagram.com/p/BqVbaItFsCO

Σίγουρα η Meghan που είναι και σε ενδιαφέρουσα θα στεναχωρήθηκε ακόμη πιο πολύ στο άκουσμα αυτής της είδησης. Ελπίζουμε και οι δύο να είναι καλά.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle μιλάει για την επίθεση που δέχθηκε