Ο πρίγκιπας Louis στις νέες του φωτογραφίες είναι πραγματικά ένας γλύκας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Louis στις νέες του φωτογραφίες είναι πραγματικά ένας γλύκας

Τον λατρέψαμε

Ο πρίγκιπας Κάρολος σήμερα γίνεται 70 ετών και το παλάτι φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και διαδικτυακά χρόνια πολλά. Όλα τα μέλη της οικογένειας πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, για το επίσημο πορτραίτο, και φυσικά το παρών στη φωτογράφιση αυτή έδωσε και ο πρίγκιπας Louis, ο οποίος είναι πλέον επτά μηνών.

Εντάξει και η Meghan Markle ως εγκυμονούσα έκλεψε την παράσταση με το λευκό της φόρεμα δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, όμως ήταν αδύνατο να μην εστιάσουμε και να μην σχολιάσουμε τον μικρό πρίγκιπα, που έδωσε μια νότα χαράς σε αυτές τις λήψεις.

Φυσικά στις φωτογραφίες ήταν και ο George με τη Charlotte, με τα δύο παιδιά να χαμογελούν πλατιά. Η βασίλισσα Ελισάβετ έλειπε από το πορτραίτο, όμως και μόνο η παρουσία των τριών δισέγγονών της, ήταν αρκετή για να κάνουμε ένα τεράστιο like στις φωτογραφίες στο Instagram.

Αυτή ήταν και η πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την βάφτιση του τον Ιούλιο. Αξίζει να δεις φυσικά και το βίντεο για τον πρίγκιπα Κάρολο που δημοσίευσε το παλάτι.


https://www.instagram.com/p/BqKBVl2HlXJ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Δες ακόμη: Το δημοφιλέστερο άτομο από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι