Το ταξίδι έκπληξη της Kate Middleton και του William, δεν το φαντάζεσαι σίγουρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ταξίδι έκπληξη της Kate Middleton και του William, δεν το φαντάζεσαι σίγουρα

Λες να έχουμε ευκαιρία να δούμε από κοντά το royal ζεύγος;

Μία απίστευτα υπέροχη ανακοίνωση έκανε το παλάτι του Kensington, η οποία αφορά τον Πρίγκιπα William και τη σύζυγό του, Kate Middleton. Αν κάποια στιγμή στη ζωή σου ονειρευόσουν να δεις από κοντά τοroyal ζεύγος, αυτή είναι η ευκαιρία σου, γιατί ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge θα ταξιδέψουν ως την Κύπρο, όπου και θα διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θέλουν να εξασφαλίσουν πως όλοι μπορούν και θα απολαύσουν την εορταστική περίοδο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των οποίων τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε στρατιωτικές παρατάξεις. Το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge σκοπεύουν να κάνου δύο επιπλέον Χριστουγεννιάτικα πάρτι - ένα στο Λονδίνο και ένα στην Κύπρο - για μέλη της υπηρεσίας της Βασιλικής Αεροπορίας και τις οικογένειές τους. Είναι ιδιαίτερα έντονο και τρυφερό να το ακούς αυτό, καθώς η Kate και ο William θα δώσουν σημασία στα παιδιά σε αυτά τα πάρτι.

Σύμφωνα με το Harper's BAZAAR UK, «Το πάρτι θα περιλαμβάνει πάγκους όπου τα παιδιά θα μπορούν να διακοσμούν χριστουγεννιάτικες κάλτσες, να κάνουν χιονόμπαλες και ταχυδρομικά κουτιά, όπου οι καλεσμένοι θα τοποθετούν τα γράμματά τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα, που υπηρετούν στην Κύπρο.

Βασικά, τα πάρτι Χριστουγέννων του William και της Kate για το προσωπικό της RAF γίνονται για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν ξεχνιέται αυτή την εορταστική περίοδο. Ο Δούκας και η Δούκισσα θα ανοίξουν επίσημα το κέντρο Oasis στο Ακρωτήρι RAF στην Κύπρο, το οποίο είναι μια νέα περιοχή χαλάρωσης για το προσωπικό όταν δεν είναι σε βάρδια. Μπορείς επίσης να αποκαλείς το βασιλικό ζεύγος Mr. and Mrs. Claus.

Εάν εσύ που μας διαβάζεις βρίσκεσαι στην Κύπρο ή σκόπευες να κάνεις ένα ταξίδι εκεί τα Χριστούγεννα, να ξέρεις πως κάπου θα πετύχεις την Kate και τον William.

Διάβασε ακόμη: Αποκάλυψη: Η Kate Middleton ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν το γάμο Harry-Meghan