Έξαλλος ο Tom Cruise με τον γάμο της Katie Holmes: Η κίνηση για να χαλάσει την ευτυχία της πρώην του

Πατούλια Κατερίνα

Στα μαχαίρια το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι

Τα φετινά Χριστούγεννα αναμένεται να είναι δύσκολα για την Kati Holmes. Σύμφωνα με το Radaronline και το περιοδικό National Enquirer, η Hοlmes ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του πάλαι ποτέ αμετανόητου εργένη Jamie Foxx.

Όπως αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του Foxx, οι δύο ηθοποιοί προγραμμάτισαν το γάμο του για το 2019 στο Παρίσι μετά από απαίτηση της Holmes ενώ οι δύο ερωτευμένοι συγκατοικούν ήδη σε διαμέρισμα 56 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υόρκη.



Κι όχι μόνο αυτό. Ο Foxx επιθυμεί σύμφωνα με το δημοσίευμα να υιοθετήσει την 12χρονη κόρη της Holmes παρά το γεγονός πως είναι σίγουρος ότι ο Tom Cruise θα φέρει σθεναρή αντίδραση.

Κάτι που είναι αλήθεια, μιας και δημοσίευμα της εφημερίδας Star, αναφέρει πως ο Tom είναι έξαλλος με τα νέα του γάμου και έχει βάλει σκοπό να πάρει τη Suri μαζί του τα φετινά Χριστούγεννα.

Η Katie έχει πανικοβληθεί από το γεγονός πως μπορεί να χάσει την Suri τις φετινές γιορτές και απορεί για την κίνηση αυτή του πρώην της που είχε απομακρυνθεί από την κόρη τους τα τελευταία χρόνια.

Τι θα κάνει η Meghan Markle μετά τη γέννηση του παιδιού της; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Πίσω από όλα αυτά, φαίνεται πως βρίσκεται η εκκλησία της Σαϊεντολογίας η οποία πιέζει τον Cruise για επανασύνδεση με την κόρη του για να φτιάξει την εικόνα του ηθοποιού. Οι εντολές της Σαϊεντολογίας είναι να περάσει η Suri τα καλύτερα Χριστούγεννα ever.

Πάντως εκπρόσωπος της Holmes διαψεύδει και τα δύο δημοσιεύματα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης