Τι θα κάνει η Meghan Markle μετά τη γέννηση του παιδιού της; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Πατούλια Κατερίνα
Τι θα κάνει η Meghan Markle μετά τη γέννηση του παιδιού της; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Πόσο κρατά η άδεια μετά τη γέννα;

Το royal ημερολόγιο τους τελευταίους μήνες είναι γυρισμένο ακριβώς επάνω στη Meghan Μarkle και στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Γνωρίζουμε πως μέσα στην άνοιξη, το πρώτο παιδί του Harry και της Meghan θα έχει γεννηθεί ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι πιθανό το μωρό να έρθει μέσα στον Απρίλιο, κοντά στην ημερομηνία γέννησης του πρίγκιπα Louis.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair η 37χρονη Meghan θέλει να συνεχίσει να δουλεύει μέχρι και την τελευταία στιγμή και δεν έχει σκοπό, αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσει τις επίσημες εμφανίσεις και τα φιλανθρωπικά projects της μέχρι και να γεννήσει.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, η Markle έχει ήδη κανονίσει να δημιουργηθεί ένα ακόμα φιλανθρωπικό πρότζεκτ του οποίου θα ηγείται ενώ αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού, η Markle θα παραμείνει ανενεργή ως προς τα royal καθήκοντά της για 4 μήνες τουλάχιστον.

Τέσσερις μήνες άλλωστε πήρε άδεια και η Kate Middleton μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte ενώ στον πρίγκιπα Louis η δούκισσα του Cambridge έκατσε περισσότερο ακόμα.

GNTM: Ποια παίκτρια επιστρέφει στο show;

Όπως συνέβη και με την Kate, η Meghan θα δώσει το παρόν μόνο σε οικογενειακές υποθέσεις αρκετά προσωπικές - σου θυμίζουμε το γάμο του Harry στον οποίο η Middleton δεν είχε κλείσει ένα μήνα λεχώνα αλλά και τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.
Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Markle είναι πιθανό να ακολουθήσει το δικό της δρόμο και να πάρει μέχρι και το μωρό μαζί στις royal υποχρεώσεις της.