Και όμως συμβαίνει: Οι δύο stars είναι πράγματι ζευγάρι και ιδού η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως συμβαίνει: Οι δύο stars είναι πράγματι ζευγάρι και ιδού η απόδειξη

Ακόμη δεν το πιστεύεις;

Εδώ και περίπου δύο μήνες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον προσφάτως χωρισμένο star και τη νεαρή τραγουδίστρια να είναι ζευγάρι και μάλιστα να περνούν και πολύ καλά μαζί. Φωτογραφίες τους κοινές δεν είχαμε την τύχη να δούμε, όμως οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι δυο τους συζούν και το πάνε σοβαρά.

Και μετά από τόσο καιρό επιτέλους έχουμε μία φωτογραφία που αποδεικνύει και έμπρακτα τη σχέση του ζευγαριού. Channing Tatum και Jessie J είναι ζευγάρι και μάλιστα είναι ήδη από τα αγαπημένα μας. Η 30χρονη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε στο Λονδίνο σε ένα μαγαζί να παρακολουθεί τον καλό της στο live του Magic Mike να χορεύει, ενώ δεν δίστασε να τον ακολουθήσει στη σκηνή και να χορέψει μαζί του έναν τρυφερό και ρομαντικό χορό.

jessiej 44637609 309494186317604 5970814244361377338 n

Οι fans τους έσπευσαν να τους φωτογραφήσουν σε αυτό το τρυφερό τετ-α-τετ, ωστόσο κάτι ο χαμηλός φωτισμός, κάτι ο πολύς κόσμος, οι δύο stars δεν φαίνονται και πολύ καθαρά. Σύμφωνα με μαρτυρίες πάντως ο Channing και η Jessie χόρευαν αγκαλιά και έδειχναν πολύ μα πάρα πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Λέτε να έχουμε καμιά περίεργη ανακοίνωση/έκπληξη μέχρι το τέλος της χρονιάς; Θα δείξει.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Selena is back! Δες τη νεαρή τραγουδίστρια πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ