Royal Christmas: Τα Χριστούγεννα έφτασαν και στο παλάτι, και το Buckingham είναι ονειρικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Σίγουρα θα θέλαμε να το δούμε από κοντά

Τα Χριστούγεννα είναι από αυτές τις γιορτές του χρόνου, που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ταξιδεύεις σε διάφορες πόλεις, να διασκεδάζεις με ανθρώπους που αγαπάς και (ναι φυσικά) να τρως μελομακάρονα. Τα δικά μας ονειρικά Χριστούγεννα πάντως θα ήταν αυτά, στα οποία θα είχαμε τη δυνατότητα να πάμε στο Λονδίνο και στο παλάτι του Buckingham, να δούμε από κοντά όλη αυτή τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μέχρι να γίνει πραγματικότητα όμως αυτή μας η ευχή, θα αρκεστούμε στο να χαζέψουμε τους στολισμούς του παλατιού μέσα από το επίσημο account της βασιλικής οικογένειας στο Instagram. Κάθε χρόνο τρία δέντρα τοποθετούνται στο Marble Hall και μία γιρλάντα κοσμεί την τεράστια κεντρική σκάλα. Το έθιμο της έκθεσης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων συστήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία στα τέλη του 18 αιώνα από την βασίλισσα Charlotte, σύζυγο του βασιλιά Γεωργίου του τρίτου, αν και τότε ήταν το δέντρο ήταν ένας ίταμος και όχι έλατο όπως συνηθιζόταν.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έγινε πιο δημοφιλές, από τη βασίλισσα Βικτώρια και τον πρίγκιπα Αλβέρτο τον 19ο αιώνα. Για την ιστορία να σου αναφέρουμε, πως τα δέντρα που βρίσκονται σήμερα στο παλάτι του Buckingham μεγάλωσαν στο Windsor. Τα δέντρα φτάνουν κάθε χρόνο στο παλάτι από το Windsor, φτιάχνονται και μπαίνουν στις θέσεις τους από το προσωπικό του παλατιού και στη συνέχεια στολίζονται σε royal στυλ.

Δες το βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο account και πες μας, δεν θα ήθελες πάρα πολύ να ζήσεις κι εσύ αυτή τη μαγεία από κοντά;



Διάβασε ακόμη: Είδες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή της Kylie Jenner;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης