Είδες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή της Kylie Jenner;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είδες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή της Kylie Jenner;

Πολύ το ζηλέψαμε

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της Stormi Jenner Webster θα κάνει φέτος η Kylie Jenner, η οποία μπήκε από νωρίς στο Christmas mood στολίζοντας ένα τεράστιο δέντρο στο σπίτι της, το οποίο πραγματικά μας εντυπωσίασε. Φέτος το θέμα της διακόσμησής της είχε χρυσό χρώμα και είναι ίσως το καλύτερο και πιο μεγάλο δέντρο που έχεις δει ποτέ.

Πέρυσι τέτοια εποχή που η Kylie μας έδειχνε το δέντρο της, μας μαρτυρούσε υποσυνείδητα και το φύλο του μωρού της, σε εκείνη την εγκυμοσύνη που η ίδια ποτέ δεν μας επιβεβαίωσε επίσημα. Θυμάσαι το περσινό ροζ δέντρο της; Αν όχι μπορείς να το δεις στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery.



Το φετινό της δέντρο είναι μια υπερπαραγωγή, που δεν μπορούμε σίγουρα, ούτε να αγνοήσουμε, ούτε να μην σχολιάσουμε. Η Stormi που φαίνεται να καθρεφτίζεται σε μία μπάλα σε ένα από τα βίντεο της Kylie δείχνει να απολαμβάνει όλο αυτό το γιορτινό κλίμα και ας μην καταλαβαίνει πολλά. Σε κάποιο ενδεχόμενο γκάλοπ πάντως για τα δέντρα που έχουμε δει μέχρι τώρα, αυτό της Kylie παίρνει ξεκάθαρα την πρώτη θέση.


https://www.instagram.com/p/Bq8z-wfHfYm



Δες περισσότερα στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Μπορείς να μαντέψεις τι χρώμα μαλλιά έχει τώρα η Kylie Jenner;