H Κate Middleton μόλις αποκάλυψε την πιο κακή συνήθεια που έχει ο πρίγκιπας William στο σπίτι

Πατούλια Κατερίνα
H Κate Middleton μόλις αποκάλυψε την πιο κακή συνήθεια που έχει ο πρίγκιπας William στο σπίτι

Και η αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Louis

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφτηκαν την βρετανική αεροπορική βάση στη Λεμεσό της Κύπρου για να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς με όσους υπηρετούν εκεί, μακριά από την οικογένειά τους.

Η επίσκεψη στη γειτονική Κύπρο μας έδωσε πολλές αποκαλύψεις από την προσωπική ζωή του ζευγαριού, ειδικά σε ό,τι αφορά το μικρότερο παιδί τους αλλά και τον μελλοντικό βασιλιά, William.Βλέποντας μερικούς πορτοκαλί καναπέδες στο κέντρο Oasis, ο William έσπευσε να προειδοποιήσει τους άντρες της μονάδας να προσέξουν να μην βάλουν Pizza Κοντά στους καναπέδες ενώ εκείνη τη στιγμή, η Kate έσπευσε με χιούμορ να του πει:

«Αυτός είναι ο εφιάλτης μου μαζί σου»!

Ο πρίγκιπας, μιλώντας με νεαρά άτομα του προσωπικού της αεροπορίας θυμήθηκε τότε που βρισκόταν μακριά από την οικογένειά του υπηρετώντας και το πώς είχε μόνο 15 λεπτά για να τηλεφωνήσει στους δικούς του ενώ τόνισε πως το Face Time έχει κάνει διαφορά στη ζωή των στρατιωτικών που βρίσκονται σήμερα μακριά από την οικογένειά τους.

Kim Kardashian: «Είναι αδίστακτη! Ήθελε να μου κάνει μήνυση» (video)

Από την άλλη, η Kate αποκάλυψε πως ο μικρότερος γιος της, ο 7 μηνών σήμερα Louis, εξασκείται ήδη στον πριγκιπικό χαιρετισμό. Την αποκάλυψη πρόδωσε η 32χρονη Rhian Davis που είχε μαζί της στο κέντρο την μόλις 10 εβδομάδων κόρη της Dorothy.

Η κοπέλα αποκάλυψε πως η Kate ήταν ιδιαίτερα φιλική και την ρώτησε αν η κορούλα της κοιμάται τη νύχτα. Παράλληλα η 37χρονη Middleton αποκάλυψε πως ο μεγάλος της γιος George, έμαθε πως οι γονείς του θα πάνε ταξίδι στην Κύπρο και τους ζήτησε αν δουν ελικόπτερα, να τραβήξουν μια φωτογραφία.