Το σχόλιο στο Instagram της Εύης Ιωαννίδου από κοπέλα του GNTM που δεν περίμενες

Το σχόλιο στο Instagram της Εύης Ιωαννίδου από κοπέλα του GNTM που δεν περίμενες

Ποια την υπερασπίστηκε;

Το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ήταν ίσως το καλύτερο ever μετά από αυτό της αποχώρησης της Μέγκι Ντριο. Ο λόγος προφανώς είναι αυτός της αποχώρησης της Εύης Ιωαννίδου και του ότι τελικά έφυγε πριν από την κοπέλα που αντιπαθούσε (aka Άννα Αμανατίδου).

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, η Εύη Ιωαννίδου ανέβασε στο Instagram account της, τη φωτογραφία από το αγαπημένο της concept, γράφοντας στη λεζάντα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου. Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι κοντά μου στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιεβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω. Φυσικα θελω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου - Coach @elena_hristopoulou ♥️ την θεά μου που ηταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλα και εύκολες στιγμές !! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου. ❤️❤️❤️ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ ????
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!! ❤».

Φυσικά στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της υπήρχαν και αυτά που δεν ήταν και πολύ θετικά και μιλούσαν αρνητικά για τη νεαρή κοπέλα και τη συμπεριφορά της, τονίζοντας το πόσο χάρηκαν που έφυγε πριν από την Άννα. Κι εκεί ανάμεσα στα σχόλια είδαμε κι ένα, που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε. Μια κοπέλα που αποχώρησε νωρίς από το σπίτι του GNTM έσπευσε να στηρίξει και να υποστηρίξει την Εύη καταδικάζοντας τα αρνητικά σχόλια των fans.

Ο λόγος για την Ιωάννα Δεσύλλα, που αποχώρησε στο πρώτο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Και μας φάνηκε περίεργο γιατί δεν είχαμε δει να τα πηγαίνουν και πολύ καλά, και γενικά ήταν από τα άτομα με τα οποία η Εύη δεν μιλούσε μέσα στο σπίτι. Στην πορεία ανακαλύψαμε ωστόσο πως το προφίλ αυτό είναι το fanclub της Ιωάννας, που και πάλι ωστόσο δείχνει αλλόκοτο.

Δες το σχόλιο της στη φωτογραφία της gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: GNTM: Το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη νικήτρια του παιχνιδιού που δεν παρατήρησες εχθές