GNTM: Το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη νικήτρια του παιχνιδιού που δεν παρατήρησες εχθές

GNTM: Το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη νικήτρια του παιχνιδιού που δεν παρατήρησες εχθές

Άκουσες τι είπε;

Μετά και την χθεσινή αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου από το Greece’s Next Top Model, η αγωνία μας έχει φτάσει στο κατακόρυφο και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι και η κοπέλα, που δεν θα πάει σήμερα το βράδυ στον αυριανό τελικό. Ωστόσο κι ενώ τα spoilers πέφτουν βροχή τις τελευταίες ημέρες, η Ζενεβιέβ στο χθεσινό επεισόδιο έκανε ένα σχόλιο, που δεν θα στο κρύψουμε, μας προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Όσο τα κορίτσια ετοιμαζόντουσαν για τη φωτογράφιση στο backstage υπό την επίβλεψη της Ζενεβιέβ, εκείνη έκανε ένα αρκετά περίεργο σχόλιο. Μιλώντας στην Ειρήνη Καζαριάν για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, η οποία ετοιμαζόταν ταυτόχρονα με την Εβελίνα, της είπε στα Κυπριακά: «Είσαι πολλά ωραία».

Και πριν φύγει το πλάνο συμπλήρωσε κοιτάζοντας προς την Εβελίνα: «Αυτή είναι η νικήτρια, σε αυτήν μιλάω Κυπριακά», δείχνοντας την Ειρήνη. Και εμείς το σχόλιο της το εκλάβαμε κάπως έτσι: ότι νικήτρια είναι η Εβελίνα (η οποία είναι και Κύπρια), αλλά στην Καζαριάν μίλησε κυπριακά. Και θα μπορούσαμε να πούμε πως ίσως εννοούσε νικήτρια της δοκιμασίας, όμως πρώτες στον ημιτελικό πέρασαν Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση.

Μήπως η Ζενεβιέβ μας μαρτύρησε καταλάθος τη νικήτρια του παιχνιδιού; Δες στο βίντεο από το 02:16 και μετά, ενώ την ατάκα αυτή τη λέει στο 03:11.



Διάβασε ακόμη: GNTM: Οι πανηγυρισμοί της Άννας Αμανατίδου για την αποχώρηση της Εύης