Ο πρίγκιπας Louis έκανε κάτι που ενθουσίασε την Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Louis έκανε κάτι που ενθουσίασε την Kate Middleton

Και όχι μόνο

Ο πρίγκιπας Louis, το μικρότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας –για την ώρα- φαίνεται πως δεν είναι και τόσο μικρός πια, αφού έκανε κάτι που ενθουσίασε την Kate Middleton και τα υπόλοιπα μέλη του Παλατιού. Στην επίσκεψη που έκανε η Δούκισσα του Cambridge με τον πρίγκιπα William στο Dundee της Σκωτίας, η Kate έκανε το πιο γλυκό update για τον γιο της.

Σύμφωνα με τον βασιλικό φωτογράφο Mark Stewart, καθώς χαιρετούσε το πλήθος έξω από το μουσείο η Kate είπε σε μια γυναίκα που στεκόταν εκεί, πως ο εννέα μηνών Louis μπουσουλάει ήδη πολύ γρήγορα. Ο ίδιος μάλιστα είπε στο People πως η Δούκισσα αναφέρθηκε και στα άλλα δύο της παιδιά, τον 5 ετών πρίγκιπα George και την 3 ετών πριγκίπισσα Charlotte.

«Είπε σε μία άλλη γυναίκα πως ελπίζει κάποια στιγμή να φέρει στο μουσείο Victoria & Albert τα δύο της παιδιά να το δουν», ανέφερε ο φωτογράφος. Η Kate που σπούδασε στο πανεπιστήμιο Ιστορία της Τέχνης ανέλαβε το μουσείο τον περασμένο Μάρτιο, ενώ βοήθησε να ανοίξει και το φωτογραφικό κέντρο του μουσείου του Λονδίνου τον Οκτώβριο.

Επιστρέφοντας όμως στον πρίγκιπα Louis, θέλουμε να σημειώσουμε, πως πραγματικά έχει μεγαλώσει αρκετά και μας φαίνεται σαν ψέμα που ήδη μπουσουλάει. Είναι αλήθεια πως θα θέλαμε πολύ να δούμε μια φωτογραφία με τον μικρούλη να μπουσουλάει στα βασιλικά ανάκτορα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr