Σε κίνδυνο η ζωή της Jennifer Aniston: Όλο το παρασκήνιο

Πατούλια Κατερίνα
Σε κίνδυνο η ζωή της Jennifer Aniston: Όλο το παρασκήνιο

Το μάτι της Jolie έπεσε βαρύ πάνω στην Aniston

Η επίσκεψη του Brad Pitt στα γενέθλια της Jennifer Aniston φαίνεται πως έφερε το μάτι της Jolie ακριβώς πάνω στην 50χρονη star η οποία κινδύνεψε σοβαρά.

Τι ακριβώς συνέβη; Η Jennifer Aniston &παρέα με την Courteney Cox και είκοσι στενούς φίλους τους, αποφάσισαν να κάνουν ένα δεύτερο πάρτι για τα 50α γενέθλια της ηθοποιού, αυτή τη φορά στο Cabo του Μεξικό.

Έλα όμως που το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε η Aniston έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ontario αντί για το Cabo, μιας και το αεροπλάνο, άγνωστο το πώς, έχασε τη μια του ρόδα.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους αποφάσισε πως δεν έπρεπε να προσγειωθούν στο Cabo γιατί δεν ήταν ασφαλές και έκαναν για ώρες κύκλους πάνω από το Ontario με σκοπό να κάψουν καύσιμα και να προσγειωθούν με λιγότερο βάρος για μεγαλύτερη ασφάλεια.



Αμέσως μετά την προσγείωση, η Jen και οι είκοσι περίπου φίλοι της πέταξαν με ιδιωτικό jet για το Cabo μετά τη λαχτάρα που πήραν.

Πηγή του Hollywood Life ανέφερε πως το περίεργο αυτό περιστατικό δεν έριξε την αυτοπεποίθηση της Aniston που έφτασε τελικά στο αγαπημένο της μέρος για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/Bt9MLMlF6P3

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr