Χωρισμός - σοκ για ζευγάρι αγαπημένων ηθοποιών: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Πατούλια Κατερίνα
Χωρισμός - σοκ για ζευγάρι αγαπημένων ηθοποιών: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Λίγες ήταν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού

Μετά την απόκτηση δύο παιδιών, δημοσίευμα θέλει το διάσημο ζευγάρι να χωρίζει οριστικά. Οι δύο ηθοποιοί και γονείς δύο κοριτσιών έφτασαν στο σημείο του χωρισμού εξαιτίας της σχέσης εκείνου με συμπρωταγωνίστριά του που εξόργισε την αγαπημένη του.

Ο λόγος για τον Ryan Gosling και την Eva Mendes που σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού Star, η σχέση του Gosling με την ηθοποιό Claire Foy έκανε έξαλλη την Mendes.

Η Foy χώρισε πέρσι με τον σύζυγό της και παραγωγό Campell Moore και η Eva ζήλευε παθολογικά την σχέση του αγαπημένου της με εκείνη:

«Η Mendes είναι κτητική και ζηλιάρα απέναντι σε κάθε γυναίκα που δουλεύει με τον Ryan και στο μυαλό της το timing χωρισμού της Claire ήταν πολύ πολύ παράξενο. Mια φορά που ο Gosling τόλμησε να πει πόσο ταλαντούχα είναι η Foy, η Eva έγινε έξαλλη και απαίτησε να μάθει τι συμβαίνει», αναφέρει η πηγή κοντά στο ζευγάρι που εξηγεί πως παρότι ο Gosling εξηγούσε για ώρα ότι είναι μόνο φίλοι, η Mendes δεν ήθελε να ακούσει τίποτα.

Και δεν ήταν μόνο η εμπλοκή της Foy στη σχέση της Mendes με τον Gosling. Σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού, ήταν η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού:

«Η Eva ήθελε ένα ακόμα παιδί αλλά ο Ryan επέμενε πως δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο. Η Eva θεωρούσε πως ένα ακόμα παιδί θα τους κρατούσε μαζί αλλά ο Ryan δεν κάνει πίσω».

Πάντως, το gossip cop διαψεύδει το χωρισμό αναφέροντας πως η τελευταία φορά που το ζευγάρι βρέθηκε μαζί, ήταν στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου όπου ο φακός τους εντόπισε να ψωνίζουν λουλούδια στο Λος Άντζελες.

Για την ιστορία όμως, η χημεία του Ryan με την Claire είναι εμφανής!



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr