Η Kate Middleton απαντά στις φήμες για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton απαντά στις φήμες για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Τι είπε η Δούκισσα του Sussex;

Το ταξίδι της Kate Middleton και του πρίγκιπα William στη βόρεια Ιρλανδία έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους royal fans, με σημαντικότερη από όλες, αυτήν που η δούκισσα απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν για την τέταρτη εγκυμοσύνη της. Όπως θα θυμάσαι πριν από περίπου μία εβδομάδα σου είχαμε γράψει γι’ αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν, με τα tabloids να μη διαψεύδουν την είδηση ευθέως.

Ευτυχώς όμως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Δούκισσας του Cambridge στις εγκαταστάσεις του St Joseph’s SureStart στην περιοχή Ballymena της βόρειας Ιρλανδίας ένας μπαμπάς τη ρώτησε για την τέταρτη εγκυμοσύνη της, με την Kate να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Εκεί λοιπόν η Kate γνώρισε ένα μικρό αγοράκι τον James Barr και είπε στον μπαμπά του τον Alan, πως είναι υπέροχος και την κάνει να νιώθει νοσταλγία. Τότε ο Alan τη ρώτησε: «Τέταρτο παιδί»; Η Kate Middleton γέλασε και απάντησε με ειλικρίνεια: «Νομίζω πως ο William θα στεναχωριόταν λίγο με αυτό».

Κάπως έτσι λοιπόν, η Δούκισσα του Cambridge που έχει τρία παιδάκια (τον George, τη Charlotte και τον Louis) διέψευσε όποια φήμη περί τέταρτης εγκυμοσύνης κυκλοφορεί.DPG Network