Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό ο Johnny Depp κάνει μήνυση στην Amber Heard

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό ο Johnny Depp κάνει μήνυση στην Amber Heard

Και δεν φαντάζεσαι το ποσό που ζητάει

Ήταν Μάιος του 2016 όταν η Amber Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Johnny Depp κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία. Ο ηθοποιός προσπάθησε τότε να διαψεύσει όλες τις αρνητικές φήμες και κατηγορίες, όμως δυστυχώς το ζήτημα είχε ήδη πάρει μεγάλη έκταση. Τώρα τρία χρόνια σχεδόν μετά τον χωρισμό τους, ο Johnny Depp επιστρέφει δριμύτερος και κάνει μήνυση στην πρώην σύζυγό του, ύψους αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 55χρονος ηθοποιός κατέθεσε αγωγή για δυσφήμιση εναντίον της 32χρονης ηθοποιού (ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων), υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της για ενδοοικογενειακή βία ήταν μια «περίτεχνη και καλοστημένη φάρσα» σύμφωνα με το The Blast. Η Amber Heard ισχυρίστηκε πως «αισθάνθηκε την πλήρη δύναμη της οργής του πολιτισμού μας για τις γυναίκες που μιλάνε» όταν «αποφάσισε να μιλήσει για τη σεξουαλική βία», λέει η αγωγή αναφερόμενη στο κομμάτι της Amber στη Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο Johnny περιγράφει τους ισχυρισμούς της ως «περίτεχνη φάρσα για να δημιουργήσει θετική δημοσιότητα και να προωθήσει την καριέρα της. Η κυρία Heard δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας είναι δράστης», αναφέρει η αγωγή. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν η φάρσα της 32χρονης ηθοποιού λειτούργησε.

«Ως αποτέλεσμα των ψευδών καταγγελιών της εναντίον του κ. Depp, η κα Heard έγινε αγαπημένη του κινήματος #MeToo, ήταν η πρώτη ηθοποιός που ονομάστηκε “Πρωταθλητής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα”, διορίστηκε πρεσβευτής για τα δικαιώματα των γυναικών στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και προσλήφθηκε από γνωστή εταιρεία καλλυντικών ως παγκόσμιος εκπρόσωπός της», πρόσθεσε ο δικηγόρος του.



Πλέον μένει να δούμε πως αντέδρασε –και αν αντέδρασε- σε αυτή την κίνηση η Amber Heard.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr