Σχεδόν χάσαμε το τρυφερό τετ-α-τετ της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Σχεδόν χάσαμε το τρυφερό τετ-α-τετ της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Τους έχεις ξαναδεί έτσι;

Είναι μια πραγματικότητα πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν απαθανατίζονται συχνά σε εκδηλώσεις αγάπης, όπως ο Harry με τη Meghan Markle και γι’ αυτό είναι πάντα κάτι σαν έκπληξη όταν τους βλέπουμε σε τρυφερά τετ-α-τετ ή να κάνουν κινήσεις που να δείχνουν αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Σε μια τέτοια στιγμή λοιπόν, τους απαθανάτισε ο φακός σε ένα event στο Belfast στο διήμερο ταξίδι που έκαναν στη βόρεια Ιρλανδία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Kate Middleton μιλούσε με κάποιες γυναίκες, με τον William να στέκεται ακριβώς πίσω της, σε μία άλλη παρέα ανθρώπων. Μόλις η δούκισσα του Cambridge έφυγε από εκεί γύρισε στον William και τρυφερά τον έπιασε από την πλάτη για να δηλώσει την παρουσία της.

Ο Δούκας του Cambridge φυσικά ανταπέδωσε την κίνηση, πιάνοντας τη από την πλάτη τρυφερά και τραβώντας τη κοντά του. Μπορεί να μην υπήρχε κάποιο φιλί ή αγκαλιά στην υπόθεση, όμως ακόμη και αυτό ήταν τρομερά χαριτωμένο για το ζευγάρι αυτό που δεν μας συνηθίζει σε τέτοιες τρυφερές στιγμές.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr