Η Jessie J δημοσιοποίησε και επίσημα τη σχέση της με τον Channing Tatum

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jessie J δημοσιοποίησε και επίσημα τη σχέση της με τον Channing Tatum

Με μια φωτό στο Instagram

Γνωρίζουμε ήδη πως εδώ και μερικούς μήνες ο Channing Tatum και η Jessie J είναι ζευγάρι (δεν ήταν και κρυφό εδώ που τα λέμε), όμως κανένας από τους δύο δεν είχε πει κάτι επίσημα για να το επιβεβαιώσει. Κι ενώ τις προάλλες το σχόλιο του ηθοποιού στην τραγουδίστρια έμοιαζε επαρκής απόδειξη επιβεβαίωσης, η Jessie J είπε να το κάνει λίγο περισσότερο.

Όχι δεν είπε κάτι, ούτε έκανε κάποια δημόσια δήλωση. Αντ’ αυτού επιβεβαίωσε κι εκείνη με τον τρόπο της, πως βρίσκεται πράγματι σε σχέση με τον ηθοποιό. Η 30χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της, και πιο συγκεκριμένα στα stories της μία φωτογραφία, από ένα direct message που αντάλλαξε με τον αγαπημένο της.

Απ’ ό,τι φαίνεται η Jessie απάντησε σε κάποιο story του ηθοποιού και εκείνος της απάντησε, γράφοντα ένα πολύ χαριτωμένο rap ποίημα. Εντάξει προφανώς και σε ελληνική απόδοση δεν θα βγάζει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, όμως η τραγουδίστρια το βρήκε ιδιαίτερα αστείο. Πλέον το μόνο που έμεινε είναι να τους δούμε και μαζί σε κάποια κοινή εμφάνιση. Καιρός δεν είναι πιστεύεις;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr